Je bent hier:  Algemeen Herplaatsing van een van onze honden

Herplaatsing van een van onze honden

Afdrukken PDF


Onze honden horen bij onze familie. We hebben altijd gezegd "zij doen niet aan herplaatsing". Degenen die wij als pup gekocht hebben wilden we graag hebben, horen bij ons. Degenen die via een andere weg bij ons terecht gekomen zijn (adoptie) hebben vaak al wat meegemaakt, die horen ook bij ons. Eigengefokte puppen horen natuurlijk ook bij ons en bij hun moeder. Maar..... op een gegeven moment is +20 wel veel en is het niet zo dat een hond het bij ons per sé beter heeft. Voor sommige honden is het best fijn om niet alle aandacht te hoeven delen en om lekker in je eentje overal mee naar toe te kunnen. Denk jij of denken jullie een van onze honden dit te kunnen bieden? Maak eens een afspraak en kom eens langs om kennis te maken. We hebben zeker geen lijst met herplaatshonden in ons hoofd, er hoeft er niet een weg, maar misschien is de klik zo goed dat er eentje mag verhuizen.

En zo hebben wij momenteel toch eigenlijk twee dames waar we toch een nieuw huisje voor zoeken, ondanks dat we eigenlijk niet werken een lijstje met honden die op de schop stoel zitten zoeken wij voor zowel Amy als Inea een huisje waar zij oud kunnen worden.
Wij bemerken bij beide dames dat ze het zat zijn om alles te moeten delen, of dat zij niet gewoon de hele avond op de bank kunnen hangen tegen je aan voor een lekkere knuffel.
Amy is een 5 jarige energieke dame
*
Voor Amy zou het prettig zijn als zij een huisje heeft waar ze de aandacht niet hoeft te delen.
Afentoe eens een lekkere wandeling door de bossen, duinen of strand of een mooi hondenpark.
Op haar eigen plek kan genieten van wat te knabbelen een hoop liefde van mijn (eventuele) nieuwe baasjes.

Inea is een 7 jarige rustige dame.
*
Voor Inea zoeken wij het liefst een huisje waar ze de aandacht niet hoeft te delen (of in combinatie met een oudere hond)
Inea geniet van de rust, is best in voor een wandeling maar het is geen pre dat zij uren moet/wil wandelen.
Inplaats van een lange wandeling heeft ze liever een langdurige knuffel, samen voor de tv genieten van de dag.

Wij gunnen allebei deze dames een huisje voor het leven.

amy4


Inea4